NJEMAČKI NOVINAR IZNIO DOKAZE: Teroristički napad u Berlinu je strašna prevara!? (VIDEO)

Videozapis njemačkog nezavisnog novinara Gerharda Visnevskog odlično dokumentirano ukazuje da na snimkama nigdje nismo mogli vidjeti ni jednog jedinog povrijeđenog niti saznati imena poginulih u atentatu u Berlinu 2016/12/19.

 

Njemački novinar Gerhard Visnevski, koji je napisao više knjiga, a jedna od njih govori io 11.septembra 2001., objavio je odlično dokumentiran video u kojem polako i dobro potkrijepljeno pokazuje na proturječnosti i nepodudarnosti Berlinskog atentata.

Jedna od najčudnijih stvari je da nitko nije nigdje vidio niti jednog ozlijeđenog niti je igdje objavljeno jedno ime nastradalog 2016/12/19 na Božićnom vašaru u Berlinu.

Gerhard Visnevski je samostalni nezavisni novinar, koji je dugo radio na javnom servisu, ali je zbog svog istraživačkog rada i nepokolebljivih stavova ubrzo bio nepoželjan na javnom servisu, kao i njegovi dokumentarni prilozi.

On je jedan od prvih koji je otkrio podatke, da mnogi “migranti” nisu samo ekonomski migranti, već je tu među njima i veliki broj osoba iz sjevernoafričkih zemalja koji su bili na odsluženju zatvorskih kazni u svojim zemljama, ali bivaju “pomilovani” s uvjetom napustiti svoju zemlju.

 

Pogledajte video:

 

(Srbin.info)

(793)

NJEMAČKI NOVINAR IZNIO DOKAZE: Teroristički napad u Berlinu je strašna prevara!? (VIDEO)

| FOTO/VIDEO, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-