NEVIĐENE TAJNE LOKACIJE: Ovih 7 mjesta nećete naći na Gugl mapi!

Među sedam tajnih mjesta koja ne mogu vidjeti na Google karti su vazdušna baza Volkel, Agencija za državnu sigurnost Tajvana, NATO baza Galenkirhen, Izrael i granica SAD i Meksika, objavio je portal Business Insider.

 

 

Nedaleko od španjolske obale Mediterana nalazi parče crnila na Googleovim kartama, a pretpostavlja se da se tamo još uvijek nalazi američki radarski sustav za nadlgedanjej tog dijela Sredozemlja.

 

Jedno od mjesta, koje nije moguće vidjeti na Google karti je i brdo iznad tajvanskog glavnog grada Taipeju, gdje je smještena njihova obavještajna agencija (National Security Bureau), prenio je zagrebački portal Express.

 

Njihovo ogromno sjedište ima samo jedan putni prilaz i toliko je tajno da ga nije mguće vidjeti na satelitskim snimkama. Što se Izraela tiče, neke snimke je moguće vidjeti iz zraka, ali ih nijemoguće povećati, a sve zgrade su zamućene.

 

Čini se, kako se navodi, da je to namjerno zato što je slična situacija sa svim dijelovima Izraela.

 

Također, uz samu granicu Njemačke i Francuske, nedaleko od Kölna nalazi se gradić Galenkirhen, a najzanimljivije je to što je na samo nekoliko kilometara od tog mjesta smještena NATO vazdušna baza, koja je dobrim dijelom zamućena.

 

I nedaleko od španjolskog grada Cartagena tamna mrlja nešto skriva.

 

Najzad, granicu između SAD i Meksika velikim dijelom čini rijeka Rio Grande. Međutim, jedan dio rijeke u okrugu Hudspet u Teksasu je zamućen. Dvadesetak kilometara granice u blizini Ciudad Juareza je zamućeno, a vjeruje se da je to urađeno kako bi se otežalo krijumčarenje ljudi i narkotika preko granice.

 

(Tanjug)

(210)

NEVIĐENE TAJNE LOKACIJE: Ovih 7 mjesta nećete naći na Gugl mapi!

| FOTO/VIDEO, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-