‘Krvava’ djevojčica s lažnih slika u Aleppu progovorila: ‘Samo sam slušala Mustafu’!

Egipatska policija raskrinklala lažne fotografije koje su kružile masovnim medijima.

 

Djevojčica iz montiranih fotografija iz, navodno, sirijskog Aleppa, koje su snimljene u jednoj egipatskoj provinciji, progovorila je kako su te slike nastale Video njenog svjedočenja i uhićenje fotografa objavljeno je na stranicama Ministarstva unutarnjih poslova Egipta. Na snimci se vidi djevojčica u krvavoj haljini s crvenim mrljama i plišanim medom s istim tragovima. Policija je objasnila da na haljini nije bila krv, već samo boja. Djevojčica tako svjedoči da ju je čovjek po imanu Mustafa koji je izgledao mlađe od 30 godina uveo u autobus i odveo na zapušteno gradilište. Dao joj je haljinu uprljanu crvenom bojom te joj rekao da će snimiti nekoliko fotografija. ‘Sve je to bila Mustafina ideja’ – u jedan glas pričaju djevojčica i njezina majka.

 

No, fotografije su obišle s svijet s porukom da one prikazuju posljedice krvavog napada sirijskih oružanih snaga, pita policajac djevojčicu a djevojčica mu odgovara da je samo slušala Mustafu. Fotograf je priznao da je njegova namjera bila objaviti fotografije s naslovom ‘Krv djece Aleppa’, uhićen je i biti će u zatvoru dok god traje istraga.

 

Naime, ovo je samo jedna od lažnih fotografija koje su kolale medijima kako bi se stvorio dojam da je Assad poubijao djecu boreći se s teroristima. Samo jedna fotografija koja je kao ‘Fake news’ poslužila masovnim medijima koji su u oslobođenju Aleppa stali na stranu terorista koji osim što ubijaju ljude na Bliskom istoku sada ubijaju ljude i po Europi! I nikome ništa… propaganda ide dalje….

 

(124)

‘Krvava’ djevojčica s lažnih slika u Aleppu progovorila: ‘Samo sam slušala Mustafu’!

| FOTO/VIDEO, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-