HILARI U VELIKOM PROBLEMU: Donatori kampanje traže istragu nestalih 1,5 milijardi dolara

Posljedice predizborne kampanje Hillary Clinton nastavljaju idu od lošeg ka gorem, sada s velikim donatorima kampanje koji navodno traže “obdukciju kampanje” da bi se objasnilo što se dogodilo sa 1,5 milijardi dolara koje su donirane pri kraju kampanje.

 

U svom obraćanju u Njujorku da se zahvali donatorima od 1 milijuna dolara, ili više, Clinton je navodno odbila preuzeti bilo kakvu krivnju za svoju propalu kampanju, i umjesto toga pokazala prstom na Jamesa Komija i Vladimira Putina. Međutim, njezin okret nije upalio, i ona je uspjela izgubiti dosta kredibiliteta u očima svojih donatora, VIP pojačala, i savjetnika kampanje, piše “Armstrongeconomics”

“To je bilo kao bdijenje s bendom,” rekao je jedan gost koji je bio u Plazi u New Yorku. Istaknuto je da čak i da Rusija jeste “hakirala” e-mailove DNC-a i Podeste, ne bi bilo ništa da se objavi da tu nije bilo nekih prijestupa.

Sada najveće pristalice Clintonove žele “analizu kampanje,” što bi moglo razotkriti cjelokupnu operaciju Clintonove.

Donatori zahtijevaju da znaju gdje je Clinton potrošila gotovo 1,5 milijardi dolara u resursima za vođenje kampanje koje je prikupila u završnim mjesecima. Oni žele račune.

Oni zahtijevaju pravičnu istragu o tome kako Clinton nije uspjela pročita raspoloženje u takozvanim “klackalica” državama, i kako je njena Brooklyn operacije pogrešno pročitala biračke podatke.

Donatori ne kupuju priču o ruskom hakiranju. Putin nije jedino objašnjenje za njen neuspjeh i oni sada upiru prstom u Hillary. Ona se nikada nije potrudila da ode u Wisconsin. Iza kulisa kruži priča da financijeri ukidaju sve donacije Demokratskoj stranci dok se ne provede ova pravična istraga. Oni ne žele slušati o komiju i Putinu.

Strane vlade su ukinule financiranje Clinton zaklade. Bill Clinton ga je izgubio rugajući se inteligeniciji novoizabranog predsenika Donalda Trumpa. “Trump ne zna mnogo,” rekao je Bill Clinton o trampi. “Jedna stvar koju zna je kako navesti ljute bijelce da glasaju za njega.” Bill ostaje rasistički i spolno orijentiran.

Očito, Bill se buni zato što je Clinton strojeva došla do zastoja.

Webtribune.rs

(88)

HILARI U VELIKOM PROBLEMU: Donatori kampanje traže istragu nestalih 1,5 milijardi dolara

| Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-