Džim Mari, čovjek koji je sačuvao tajne Nikole Tesle – VIDEO

Nedugo nakon što je diplomirao, Jim Marie je počeo ozbiljno ispituje rad Nikole Tesle. On je bio fasciniran idejom o stvaranju i prijenosu struje i zakleo se da će otkriti sve neobjavljene tajne ovog znanstvenika.

 

 

On je čak pričao s ljudima poput Otisa T. Kara koji su poznavali Teslu osobno.

 

Tijekom svog profesionalnog života, Jim je provodio eksperimente na brojnim tehnološkim uređajima koji su doprinijeli nastanku uređaja SERPs (Prekidački zvor struje). Ovo visoko specijalizirano električno kolo može “uveliča” efektivnu struju koja mu se dodijeli skoro 50 puta.

 

Kada je Jim povezao uređaj na ultra brzu prekidacke tehnologiju svog prijatelja Pola Bebkoka, oni su dobili porast struje od 4790% u odnosu na uvedenu struju.

 

Kada bi se ovaj izum komercijalizirao, elektrane bi postale nepotrebne.

 

Marie je objasnio zašto neke od Teslinih ideja nisu prihvaćene od strane moderne znanosti:

 

“Stvar je u tome što netko mora uložiti mnogo novca, pritom mislim na milijune, kako bi se konačno razbila postojeća paradigma o razumijevanju energije i nelinearne fizike.

 

Same vlasti nemaju problem s tim, ali nije u interesu elite da javnost dođe u posjed takvog znanja jer bi rezultirajuća promjena paradigme bila prilično bolna za one kojima je dobro u trenutnom stanju stvari “.

 

Marie je dodao da ne bi bio iznenađen kada bi se otkrilo da “određene frakcije” vlade SAD ili drugih vlasti već rade na takvoj tehnologiji, ali u tajnosti.

 

Jim Marie je naveo da je došao do sredstava da pokrene svoju tehnologiju i da trenutno pokušava nabavi literaturu za knjigu u kojoj će svima objasniti na koji način njegova tehnologija funkcionira.

 

Neovisno od toga da li vjerujemo u to da je Jim Mari novi Nikola Tesla ili neki biznismen koji pokušava zaradi, više je nego očito da je trenutna energetska praksa u svijetu neodrživa. Alternativna goriva i izvori energije se rijetko uzimaju za ozbiljno, a svijet i dalje ide neodrživim putem ka ekološkom uništenju i degradaciji.

 

Međutim, to nije želja naroda već korporativnih i državnih vlasti kojima odgovara trenutna energetska situacija. Ukoliko želimo da se oslobodimo ovih lanaca, morat ćemo se pozabavimo znanjem koje se smatra “ludim” ili “teorijom zavjere”. Samo na taj način možemo stvoriti novi sustav koji cijeni pojedinca, poštuje planetu i omogućuje slobodu i sreću.

 

Webtribune.rs

(230)

Džim Mari, čovjek koji je sačuvao tajne Nikole Tesle – VIDEO

| FOTO/VIDEO, Nauka, Slider, Zabava |
About The Author
-