Britanski „Dejli star“: Evropa je na ivici… Ulice će postati ratne zone dok kontinent tone u krizu!“

Europski čelnici pripremaju se za masovne građanske nerede jer višestruki katastrofalni problemi preuzimaju kontinent, piše britanski list “Daily Star”.

 

U tekstu pod naslovom “Europa na rubu: Ulice će postati ratne zone dok kontinent tone u krizu” navodi se da već mjesecima eksperti upozoravaju, uključujući visoke vojne dužnosnike, da će krupni ekonomski problemi, masovne migracije i terorizam dovesti do opće krize.

Oni predviđaju da će to utjecati na cijeli kontinent, što će čak dovesti do građanskog uličnog rata.

List podsjeća na izjavu francuskog eksperta za islam Žila képeim koji je rekao da cilj islamskog terorizma nije samo da jednostavno ubiti ljude u Europi. Prema njegovim riječima, cilj krvavih i podlih napada na nevine ljude je potaknuti mržnju među muslimanskom populacijom generalno, što će potaknuti mlade vjernike da uzmu oružje protiv zapadnjaka, što će na kraju voditi građanskom uličnom ratu.

Kepel kaže da je njihov cilj da izgrade kalifat na pepelu propalih europskih gradova.

Nadolazeća opasnost od građanskih nereda pojačana je i nedavnim političkim potresima koji čine izvjesnijim raspad EU, uključujući “Bregzit”, pobjedu desnice u Francuskoj, kao i ostavku premijera u Italiji, što može dovesti do jačanja ekstremnih stranaka u toj zemlji.

Talijanski pokret Pet zvijezda već je ranije najavio da se zalaže za referendum o izlasku Rima iz eurozone.

Ranije je već rečeno da, ako samo jedna zemlja napusti eurozonu, to će biti jedan od posljednjih čavala na lijesu europskog projekta.

Ako su eksperti u pravu, 2017. godina će označiti kraj Europe kakvu je sada poznajemo, zaključuje list.

 

brisel-protesti-demonstracije

(Vestionline)

(242)

Britanski „Dejli star“: Evropa je na ivici… Ulice će postati ratne zone dok kontinent tone u krizu!“

| FOTO/VIDEO, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-