Američki milijarder i mason Džordž Soroš konačno i javno razotkrio svoj pakleni plan vezan za Srbiju

Američki milijarder George Soros konačno je javno razotkrio svoj pakleni plan da se što više izbjeglica iz Sirije i Iraka trajno naseli u Srbiji.

 

 

Soros je u intervjuu za jutarnji program “Glasa Amerike”, koji je prenio portal Slobodnimediji. com, priznao da osobno izdvaja milijune dolara kako bi se stotine tisuća izbjeglica što bolje infiltrirale u srpsko društvo.

 

Kontroverzni milijarder je tako samo potvrdio da mu je strateški cilj izazvati migrantski kaos u našoj zemlji.

 

Prema Soroševoj logici, Srbiju treba napuniti migrantima zato što ih tretira s poštovanjem, dok Hrvatsku i Mađarsku treba poštedjeti, pošto se te dvije države loše ponašaju prema izbjeglicama.

 

– Migranti dobrim dijelom idu “balkanskom rutom” i vidim da ih Srbija posebno tretira s poštovanjem. Srbi imaju odlične prihvatne centre, resurse i iskustva. Pomažem osobno koliko god mogu i preko udruge “Fond za otvoreno društvo” da ih Srbi što bolje integriraju. Mađarska i Hrvatska, s druge strane, prave probleme. Zaista ne vidim razlog zašto migranti ne bi mogli da se integriraju u matično srpsko društvo unatoč vjerskoj razlici – rekao je Soros u ovoj gledanoj emisiji.

 

Ovo nije prvi put da američki milijarder izdvaja veliki novac kako bi napravio kaos u Srbiji. Naime, Soros je uložio 500 milijuna dolara kako bi se izbjeglice s Bliskog istoka naselile u Europi i Srbiji, a od tog iznosa osam milijuna dolara dao je raznoraznim nevladinim organizacijama u našoj zemlji.

 

Stručnjaci, s druge strane, tvrde da ovakav plan američkog milijardera ima za cilj da od Srbije napravi prihvatni centar za izbjeglice i još jednu muslimansku državu na Balkanu.
Republički povjerenik za izbjeglice Vladimir Cucić istaknuo je da Soros svojim novcem mnogo više odmaže nego što pomaže.

 

– Njegova zamisao je teška glupost pošto niti migranti žele ostati u Srbiji niti mi možemo našu zemlju naseliti njima. Pa od milijun izbjeglica koliko je prošlo, ostalo ih je samo 30. A posebna priča je taj novac koji daje organizacijama koje nam samo odmažu s migrantima. A ako je toliki novac dao zbog ovih tridesetoro koji su trajno ostali u našoj zemlji, onda mu je naseljavanje Srbije izbjeglicama vrlo skupa i neisplativa investicija – našalio se na kraju Cucić.

 

Politički analitičar Dragomir Anđelković istakao je za naš list da je Soros napokon javno priznao svoje namjere da uništi Srbiju i od nje napravi muslimansku zemlju.

 

– Ovo samo pokazuje pokvarene namjere Georgea Sorosa da Srbija nestane. On želi da sve ljude koje nitko na svijetu neće naseli ovdje u našu zemlju. Dobro je što je svoje zle namjere, za koje smo svi znali, napokon rekao javno. Mislim da država ovo mora shvatiti maksimalno ozbiljno jer se nakon ovakvih izjava upalio “crveni alarm”. Soros želi od Srbije napravi prihvatni centar za izbjeglice, ali i još jednu muslimansku državu – jasan je Anđelković.

 

S njim je suglasan i analitičar Branko Radun, koji upozorava da je naseljavanje migranata neprihvatljivo i izuzetno opasno za našu zemlju, jer bi među izbjeglicama došao veliki broj džihadista.

 

– Ovo je samo nastavak Soroševog plana da Europu naseli s milijunima migranata, samo što je ovaj put izravno rekao da to planira učiniti u Srbiji. Među tim izbjeglicama bi nam došli i islamisti s ratnim iskustvom, teroristi, pa i kriminalci iz raznih dijelova svijeta. Ako za utjehu, Soros više nema toliku političku moć pošto je njegov kandidat Hillary Clinton izgubila od Trampa – objašnjava Radun.

 

(Informer)

(3787)

Američki milijarder i mason Džordž Soroš konačno i javno razotkrio svoj pakleni plan vezan za Srbiju

| Geopolitičke analize, Slider, Vijesti |
About The Author
-