Prvi poljubac umalo tragičan zbog smrdljivog zadaha istrčala pred autobus

Ranko Vrcan i Olivera Terzić, tinejdžeri iz Istočnog Sarajeva, svoj prvi poljubac nikada neće zaboraviti jer umalo da bude tragičan, pošto je Olivera od smrdljivog zadaha iz Rankovih usta, naglo istrčala pred auto na cestu pored klupe na kojoj su sjedili sat i po prije poljupca, saznaje Sarajevo365.com

 

 

Olivera i Ranko su se upoznali još kad je bio koncert Cece u Istočnom Sarajevu, ali se nikada nisu poljubili jer je ona bila nesigurna u sebe s obzirom na to da se nikada ranije nije ljubila, dok je on bio pun samopouzdanja i veoma strpljiv, jer je u nju zaljubljen do ušiju, a i nikad ranije nije mogao da nađe sebi drugu djevojku.

 

Ipak, kako Sarajevo365.com doznaje od njene starije sestre koja prodaje sladoled u blizini mjesta događaja, oni su kod autobuske stanice sjeli na jednu klupu, u namjeri da se konačno poljube, i prevaziđu sve prepreke u svojoj još uvijek nezreloj vezi. Tada je Ranko skupio svu snagu ali nije stisnuo pokvarene zube, i krenuo da je poljubi, ali je loš zadah iz njegovih usta toliko iznenadio Oliveru, da je naglo istrčala pred autobus koji je dolazio iz Beograda na autobusku stanicu Istočno Sarajevo.

 

Njena sestra je za Sarajevo365.com potvrdila da je Ranka imala neviđenu sreću da je vozač spomenutog autobusa bio dovoljno brz i priseban da spriječi nesreću, jer je izbjegao i tako ostavio Oliveru bez ikakvih posljedica. Na pitanje da li su još uvijek u vezi, Rankina sestra je rekla da postoji mogućnost za to, ali da Olivera sada ima još veći strah od ljubljenja, što će biti veliki problem za njihovu vezu na duže staze.

 

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera

 

 

Izvor: Sarajevo365.com

(296)

Prvi poljubac umalo tragičan zbog smrdljivog zadaha istrčala pred autobus

| Bosna i Hercegovina, Sarajevo, Satirika, Slider |
About The Author
-