Prodaje ženu preko PIK-a javio mu se njen ljubavnik i tražio je u zamjenu za Golfa

Denijal Rustović rodom iz Goražda nastanjen na Alipašinom Polju u Sarajevu, postavio je oglas na PIK-u, u kojem navodi da prodaje svoju ženu za 600 KM, nakon čega mu se javio njen ljubavnik Alen Muratović iz Breze, i tražio je u zamjenu za Golfa dvicu, saznaje Sarajevo365.com

 

Oglas je objavljen u četvrtak na najpopularnijoj BiH oglasnoj internet platformi PIK (OXL), a uklonjen je zbog masovnog broja prijava od strane ostalih korisnika ovog servisa.

Kako portal Sarajevo365.com doznaje, Denijal je odlučio da pokuša prodati svoju suprugu preko interneta, jer ga nervira što mu ništa ne kuha, ne pere, i odbija da vodi ljubav sa njim. U oglasu je pored svega toga naveo da “nije puno prešla” , te posebno naglasio da neće pristati na bilo kakvu zamjenu, nego samo keš u iznosu od 600 KM, jer mu je tolika mjesečna plata, koju supruga navodno potroši za 7 dana.

Ipak, već u petak, nakon nekoliko onih koji su se sprdali s njim, javio se i čovjek sa ozbiljnijom ponudom, koji se predstavio kao ljubavnik njegove supruge.

U pitanju je Alen iz Breze koji je Denijalu objasnio da nema pravo da traži toliko para, jer laže da “nije puno prešla” pošto je Alen s njom u vezi već 2 godine i vrlo “dobro zna” koliko je ona “prešla”, te da nije istina da ona neće da kuha, pere, i vodi ljubav, već da je u Denijalu problem što ne zna kako treba s njom, otkriva Sarajevo365.com

Alen je potom ponudio svog Golfa dvicu u zamjenu za Denijalovu ženu, jer kako je objasnio, nema keša kod sebe, ali nije poznato da li je Denijal ipak pristao na zamjenu, s obzirom na to da je oglas uklonjen na osnovu brojnih zahtjeva moralnih vertikala ovog oglasnog servisa na internetu.

Iz PIK-a su naglasili da oni ne mogu biti odgovorni za ponašanje pojedinaca na njihovom oglasnom servisu, što potvrđuju i Uslovi Korištenja, te da su uklonili ovaj sporni oglas čim su dobili zahtjev da se ukloni.

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera.

 

Izvor: Sarajevo365.com

(752)

Prodaje ženu preko PIK-a javio mu se njen ljubavnik i tražio je u zamjenu za Golfa

| Bosna i Hercegovina, Sarajevo, Satirika, Slider |
About The Author
-