Korak do tehnologije koja će sve dosadašnje poznato oružje prevazići i učiniti zrelim za odpad, uključujući i atomske bombe!

Samo još korak do tehnologije koja će sve dosadašnje poznato oružje prevazići i učiniti zrelim za odpad, uključujući i atomske bombe!

 

 

Molim Vas poštovani čitatelji, u vlastitom je interesu da ovaj prilog shvatite veoma ozbiljno ma koliko Vam se činilo da se radi o fantaziji.

 

Ova predvidjanja su nastala na osnovi ozbiljnih već postojećih znanstvenih eksperimenata.

 

Samo još korak do tehnologije koja će sve dosadašnje poznato oružje prevazići i učiniti zrelim za odpad, uključujući i atomske bombe.

 

Upravljanje voljom masa pritiskom na gumb učinit će, preko satelitskih programa, sva do sada poznata oružja neefikasnim i suvišnim a narodne mase robovima vlasnika tehnologije za nametanje programirane volje kako pojedinaca tako i masa.

 

Ratovanja na klasičan, do sada poznati, način više neće biti ali to ne znači da neće biti ni unesrećenih i potlačenih, robova i robovlasnika.

 

um-kontrola-500x500_compressed

 

Naprotiv biće samo te dvije vrste staleža, na ovoj našoj prelijepoj plavoj planeti, robova bez vlasništva nad sobstvenom voljom i robovlasnika sa svojom voljom i više ništa drugo izmedju toga.

 

Na jednoj strani će biti manjina koja posjeduje monopol nad tehnologijom, nametanja volje masama pritiskom na dugme i na drugoj strani biće oni lišeni svake svoje volje i svake mogućnosti da se oslobode svoga ropstva odnosno vraćanja u prirodno stanje svoje volje.

 

Namećanjem i upravljanjem voljom, kako pojedinaca tako i masa, pritiskom na gumb, onemogućit neprekosnovenim robovlasnicima svaki pokušaj pobune, revolucije i svake vrste neposlušnosti.

 

Kako pojedincima tako i masama će upravljati roboti kojih će upravljač na daljinsko upravljanje imati u svojim rukama samo najbogatija a stim i najutjecajnija elita svijeta koja se već sad naziva svjetskom vladom iz sjene.

 

Svi mi smo pozvani da ozbiljno shvatimo ovu opasnost po civilizaciju te da širimo ovu prijetnju kako bi se na vrijeme zaustavio sunovrat čovječanstva.

 

To će biti moguće samo ukoliko uspijemo stavimo takozvanu vladu iz sjene pod apsolutnu demokratsku kontrolu prije svega svjesne i nepodkupljive inteligencije.

 

(Glas Dijaspore)

(173)

Korak do tehnologije koja će sve dosadašnje poznato oružje prevazići i učiniti zrelim za odpad, uključujući i atomske bombe!

| FOTO, Nauka, Slider, Tehnologija, Vijesti |
About The Author
-