Čuveni britanski haker upao u sistem NASA: Zavrtiće vam se u glavi od zaprepašćujućih činjenica koje je saznao – VIDEO

NASA je napravljena kao paravanska organizacija i stvorena je da bi skretala pažnju i zabavljala masu svojim “raketama” koje su “zabavne za promatranje” dok stvarne svemirske operacije izvode snage američke vojske i mornarice.

 

Kako navodi Gari MekKinen, britanski haker koji je upao u kompujuterom američke vojske, mornarice i NASA, ljudi već posjeduju potpuno opremljeni svemirski ratni brod.

Između ostalog, MekKinen je pronašao jedan dokument pod nazivom “Nevanzemaljski časnici” koji sadrži imena i činove službenika koji su u svemiru, brodove na kojima se nalaze i “materijalni transfer” među brodovima.

MekKinenovo otkriće osnažuje navode brojnih Uzbunjivač koji su naveli da su služili u svemiru ili na Marsu.

Kada već govorimo o Marsu, nije isključeno ni da je istraživanje Marsa od strane NASA-e jedna velika farsa i skretanje pažnje napravljeno s ciljem da se ukrade 2,5 milijardi dolara od poreznih obveznika.

Ipak, jedna od najvećih NASA-inih prijevara do sada jeste lažna misija na Mjesec.

Glavni razlog zbog kojeg se misija na Mjesec nikada nije dogodila jeste takozvani Van Allenov pojas zračenja, a ovu teoriju potvrđuju brojne slike i snimke puni nedosljednosti.

 

 

Prema navodima NASA-e, astronauti nisu imali nikakvu zaštitu od zračenja osim svemirskih odijela.

Ovo je isječak iz NASA-inog članka napisanog 20. kolovoza 2012. godine:

“Kako se udaljavamo od Zemlje prolazimo kroz Van Allenov pojas visokog zračenja. Ovo zračenje može oštetiti sustav navođenja, kompjutere na letjelici ili elektroniku na Orionu.

 

 

Naravno, kroz ovo polje moramo proći dva puta, jednomkad krenemo i jednom u povratku. Ipak, Orion je zaštićen i njegov štit će biti test za količinu zračenja, a senzori će prikupiti podatke koje će znanstvenici kasnije istraživati. Moramo riješiti ovaj problem prije nego što pošaljemo ljude u svemir “.

Ako NASA još pokušava naći način na koji bi ljude sigurno prenijela kroz Van Allenov pojas u 2012. godini, kako su onda uspjeli ga zaobiđu 1969. godine? Nisu uspjeli, zato što su sve NASA-ine misije na Mjesec bile bespilotne.

 

 

To također objašnjava zašto su članovi momčadi Čelindžer STS-51-L i danas živi: nisu bili na spejs šatlu kada je eksplodirao.

Danas je moguće pronaći šest od sedam članova tima i oni su živi i zdravi i ne kriju svoj identitet.

Dvoje njih se prave da su svoji identični blizanci dok se drugo dvoje nije ni potrudilo da promijeni ime I stvori lažni alibi. Preostalih dvoje je samo neznatno promijenilo ime.

Sve ovo nas navodi na jedno pitanje: Što je od onoga što vidimo na TV-u zapravo istina?

Webtribune.rs

(670)

Čuveni britanski haker upao u sistem NASA: Zavrtiće vam se u glavi od zaprepašćujućih činjenica koje je saznao – VIDEO

| FOTO/VIDEO, Nauka, Slider, Šokantno, Tehnologija, Vijesti |
About The Author
-