BOEING PRIZNAO: Rusi posjeduju strašno antigravitaciono oružje, najmoćnije na svijetu!

Čuveni Nick Cook, koji je poznat po svom bestseleru “Lov na Nultu točku” (The Hunt for Zero-Point), u kojem je prvi put do detalja engleskom području predstavljen projekt nacističkog zvona, sada je napisao članak o Boeingu i antigravitaciji koji je izuzetno važan.

 

Prvo je važno istaći sljedeći izvadak članka:

“Boing ustanova za napredna istraživanja i razvoj u Seattleu, Phantom Works, pokušava zaposli ruskog znanstvenika. On tvrdi da je razvio antigravitacionim uređaje u Rusiji i Finskoj. Međutim, vladini činovnici su suzbili njegove projekte.

Boeing želi uspostaviti suradnju sa spomenutim znanstvenikom, dr Evgenijem Podkletnovim, a taj projekt ima i svoje ime: GRASP – Gravitacijska istraživanja za napredne svemirske pogonske sustave “.

Rad dr Evgenija Podkletnova koji uključuje antigravitacuju je poznat već neko vrijeme, što je Cook naveo iu svom bestseleru.

Također nije iznenađenje što je Rusija spriječila Podkletnova surađivati sa Zapadom, jer njegov rad može biti prijetnja po nacionalnu sigurnost.

Dr Podkletnov je postao “resurs”, a to znači da Rusi rade na razvoju antigravitacionih uređaja.

Cook je zatim naveo sljedeće:

“Očito je da bi rad dr Podkletnova mogao proizvesti radikalno novo oružje. Dokumenti GRASP projekta se fokusiraju na tvrdnju Podkletnovog da je njegov uređaj po imenu “generator impulsa gravitacije” sposoban stvoriti zrak energije “poput gravitacijske” koji može primijeniti trenutnu silu od 1.000 gravitacijskih jedinica na bilo koji objekt, što je dovoljno da ga u potpunosti uništi, naročito ako se kreće velikom brzinom.

 

antigravitacija-640x360_compressed

 

Podkletnov tvrdi da je u laboratoriju u Rusiji već demonstrirano da zrak širok 10 cm može odbiti objekte na kilometru udaljenosti, te da neznatno gubi na snazi na udaljenostima do 200 kilometara.

Ovakav uređaj bi mogao koristiti kao antisatelitsko oružje ili kao štit od balističkih projektila. Podkletnov je naveo da je svaki objekt koji je postavljen iznad njegovog brzo-okrećućeg superkonduktivnog uređaja izgubio 2% svoje težine.

 

evgenij-podkletnov-640x346_compressed

 

Iako su ga ocrnili tradicionalisti koji tvrde da gravitacijski štit nije moguć prema zakonima fizike, NASA je pokušala ponoviti njegov rad sredinom devedesetih godina.

Pošto NASA nije imala njegovu jedinstvenu formulu, pokušaj je bio neuspješan. NASA-in centar u Alabami je kratko nakon toga proveo drugi set eksperimenata pomoću uređaja koji je napravljen prema specifikacijama Podkletnovog “.

Moćni gravitacijski valovi bi bili prilično zgodno oružje za nekoga tko bi recimo htio uništiti prijeteći asteroid.

Dakle, Kuk napominje da Boeing posjeduje dokument u kojem se navodi da Podkletnov (a samim tim i Rusi) posjeduje uređaj po imenu “generator impulsne gravitacije”, koji može primijeniti silu od 1.000 gravitacijskih jedinica na bilo koji objekt, pretvarajući ga u prašinu.

Također, važno je to što Podkletnov tvrdi da u ruskoj laboratoriju postoji verzija uređaja koji ispaljuje zrak koji može odbiti objekt na udaljenosti od kilometar.

Vjerovali ili ne, ova ideja se pojavila još pedesetih godina i bila je dio američkog programa da se koncentrirani mikrovalovi iskoriste kao pogonski sustav odbijanja. O tome je pisao dr Pol LaVajolet u svojoj knjizi “Tajne antigravitacionog pogona” (Secrets of Antigravity Propulsion).

Ono što je novo jest to da Cook navodi da ovaj efekt može se proizvesti bez zanemarivog gubitka snage na udaljenostima do 200 kilometara.

Također je intrigantna tvrdnja da postoje materijali koji imaju “zaštitna” svojstva, koja nisu u skladu s trenutnim zakonima fizike.

Na kraju, najvažnija poruka članka jeste: Rusija provodi antigravitacionim istraživanja i nalazi se ispred SAD.

Webtribune.rs

(407)

BOEING PRIZNAO: Rusi posjeduju strašno antigravitaciono oružje, najmoćnije na svijetu!

| FOTO, Nauka, Slider, Tehnologija, Vijesti |
About The Author
-